Het programma
Inloop 18.00-18.30 met glaasje prosecco
Aanvang diner 18.30
Einde diner 20.30
Opening deuren feest 20.30
3-gangen menu bestaande uit:
Voorgerecht:
Gebrande zalm met zoetzure groentes (Vega: Vegan zalmsalade)
Of
Rundertartaar met rundercarpaccio en een kaasbitterbal
Hoofdgerecht:
Sous vide gegaarde entrecôte huisgemaakte jus en diverse garnituren van de chef (Vega: Stoof van jackfruit)
Of
Kabeljauw met hollandaise saus en diverse garnituren van de chef
Nagerecht:
Proeverij van peer
€ 75,00 excl. BTW pp
Kaarten voor het kerstgala zijn niet inbegrepen.
Persoonlijke wensen tot aanpassing van het menu worden slechts bij hoge uitzondering gehonoreerd. Met allergieën en de keuze voor een vegetarisch menu wordt rekening gehouden en vormen geen bezwaar mits voor 9 december doorgegeven.